Bana böyle bir mail geldi. Bu bir dolandırıcı mı?

Anonim
2023-12-19T22:04:02+00:00

Birisi bana böyle bir mail gönderdi. Microsoft hesabım 24 saat içerisinde kapanacakmış. Bu bir dolandırıcı mı? Bu sahte bir mail mi?

Microsoft Teams | İş için Microsoft Teams | Toplantılar ve aramalar | Diğer

Kilitli Soru. Bu soru Microsoft Destek Topluluğu’ndan aktarıldı. Yararlı olup olmadığını belirtmek için oy verebilirsiniz ancak yorum veya yanıt ekleyemez ya da soruyu takip edemezsiniz.

0 yorum Açıklama yok
Soru yazarı tarafından kabul edilen yanıt
Anonim
2023-12-19T22:50:52+00:00

Merhaba Bilal,

Benim adım Jackson ve sorunuz için teşekkür ederim.

Açıklamanızdan, aldığınız bu e-posta bir aldatmaca gibi görünüyor ve bir tür kimlik avı e-postası, hesabınızı hacklemek için kişisel bilgilerinizi almanın bir yolu olabileceğinden herhangi bir bağlantıyı indirmez veya takip etmez.

Microsoft hesabınız yalnızca hesabı kapatma prosedürünü istediyseniz ve hesabınız 2 yıla kadar etkin durumdaysa kapatılır.

Kimlik avı e-postasını nasıl tanımlayacağınız, kendinizi nasıl koruyacağınız ve kimlik avı e-postalarını nasıl bildireceğiniz ile ilgili aşağıdaki bağlantıdaki ayrıntılara bakın;

https://support.microsoft.com/windows/0c7ea947-ba98-3bd9-7184-430e1f860a44

Saygılarımla,

Jackson E.

Bu yanıt otomatik olarak tercüme edilmiştir. Bu nedenle dil bilgisi hataları veya garip ifadeler içerebilir.

Bu yanıt yardımcı oldu mu?

1 kişi bu yanıtı yararlı buldu.
0 yorum Açıklama yok

1 ek yanıt

Sıralama ölçütü: En yararlı
  1. Anonim
    2023-12-19T23:05:02+00:00

    TEŞEKKÜRLER!

    Evet, bu bir kimlik avı e-postasıymış. Bağlantıya girince, sizin Microsoft sitenizin kopyası olan sahte bir Microsoft sitesine yönlendiriyor. Beni kurtardınız. Teşekkür ederim. 😊

    Bu yanıt yardımcı oldu mu?

    0 yorum Açıklama yok