Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.
Bunu tekrar deneyeceğim çünkü görünüşe göre çeviri çalışmıyor:
Windows'a önyüklendiğinizde, her zaman C'dedir ve her zaman C sürücüsündesinizdir. C bölümünü, Windows bölümünü veya sistem dosyalarından herhangi birini çalışırken silemezsiniz. Yalnızca içindeki verileri veya uygulamaları silebilirsiniz.
Windows'un kendisini D'de göstermesinin tek nedeni, çift önyükleme yapıyor olmanız ve C'deki diğer işletim sistemine önyükleme yapmanızdır. Sonra ikinci işletim sistemi genellikle D olarak gösterilir, ancak bunun nedeni yalnızca çalışmamasıdır. Windows çalışırken C dışında hiçbir harf olarak gösterilmez.