Hej,
Nu har jag testat med att återaktivera ett konto åt gången. Det visade sig att det alltid blev så att det konto som var återaktiverat också angavs att vara inloggat när jag var inne på ett annat användarkonto. Så det verkade inte spela någon roll vilken av kontona som var återaktiverat, det blev samma effekt ändå att vid avstängning av annat konto så fick jag svar att annan användare var inloggad.
Möjligen var det användarkonto som fungerat hela tiden, även under april. något bättre och tycktes vid någon omstart inte vålla detta problem om jag hade det kontot aktiverat?
Tror du att "systemfelet" kan rätta till sig själv vid en kommande uppdatering, eller kommer jag alltid att få leva med detta? Felet uppstod ju vid Microsofts april-uppdatering, så Microsoft borde ju känna ansvar för dessa problem, och om inte annat ordna en fix.
Under tiden, vilket är egentligen bäst? 1.) Att ha alla konton aktiverade och leva med att jag får frågan att annan samtidigt är inloggad, när jag stänger av datorn. Är det något problem med att ha det så, annat än att jag får denna frågan? Eller, 2.) Ha alla konton avaktiverade, med den nackdel du skrev om i ditt svar ovan?
Mvh.
/Mikael