Witaj,
To domyślna opcja gdy kopiowanie jest na inny(ą) dysk (partycje)
Czy podczas kopiowania pojawia się takie okno
Jeżeli tak to należy skorzystać z jednej z opcji?
Kiedy kopiowanie jest w tej samej lokalizacji to do nazwy pliku dodane zostaje — kopia
Analogicznie jest przy kopiowaniu folderów
Pozdrawiam
Janek