Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.
Czy opcja synchronizacji ustawień była już wyłączona, czy też została wyłączona teraz?
Uruchom ponownie system Windows i sprawdź, czy nadal jest synchronizowany.
Pamiętaj, że ustawienia, które są już na komputerze, pozostaną nawet po wyłączeniu synchronizacji. Jednak nowe modyfikacje wprowadzone po dezaktywacji funkcji nie będą już synchronizowane.