Een Microsoft-bestandshosting- en synchronisatiedienst.
Oh, ik zie nu wat je bedoelt. Bedankt voor de verduidelijking.
Dit is eigenlijk zo ontworpen. Wanneer u op het cloudpictogram klikt, wordt verondersteld u alle bestanden te tonen die zijn gesynchroniseerd met hun tijdstempels. Het is bedoeld om te dienen als record voor de geschiedenis van de bestandssynchronisatie. Zoals je in de mijne kunt zien, heb ik het ook en kan ik naar beneden blijven scrollen terwijl nieuwe bestanden blijven synchroniseren met OneDrive. Hier kunt u controleren of ze zijn gesynchroniseerd of zijn mislukt, en waar ze naartoe worden gesynchroniseerd en wanneer.
Zelfs als u zich afmeldt en weer aanmeldt, wordt deze geschiedenisrecord nog steeds aan u getoond. Voor zover ik weet, is er geen manier in Instellingen om de geschiedenis in deze pop-up te wissen.