Microsoftin tiedostojen isännöinti- ja synkronointipalvelu.
Tämä vastaus on käännetty automaattisesti. Tämän seurauksena saattaa ilmetä kielioppivirheitä tai outoa sanamuotoa.
Hei, Samuel Pallas
Tervetuloa Microsoft-yhteisöön!
Kun synkronoit tietokoneen työpöydän OneDriven avulla, OneDrive synkronoi työpöytäkansiossa olevat tiedostot automaattisesti pilveen asetusten perusteella. Jos poistat nämä tiedostot OneDrivessa, muutokset synkronoidaan yleensä myös tietokoneeseesi, jolloin myös tietokoneen työpöydällä olevat vastaavat tiedostot poistetaan. Tästä syystä työpöydän tiedostot ja sovellukset puuttuvat.
Tämä OneDriven synkronointimekanismi suunniteltiin alun perin pitämään tiedostot yhdenmukaisina kaikissa laitteissasi, mutta se tarkoittaa myös sitä, että jos poistat tiedostoja vahingossa pilvestä, ne poistetaan myös tietokoneestasi.
Voit korjata tämän ongelman kokeilemalla seuraavia vaiheita:
- Tarkista OneDriven roskakori: Kirjaudu OneDriven verkkoversioon ja tarkista, onko roskakorissa tiedostoja, jotka olet vahingossa poistanut. Jos on, voit palauttaa ne roskakorista.
- Tarkista paikallinen roskakori: Avaa tietokoneessa työpöydän roskakori nähdäksesi, onko tiedostoja siirretty tänne tilapäisesti.
Ota rohkeasti yhteyttä, jos kohtaat ongelmia tai uutta kehitystä yrittäessäsi vaiheita!
Kiitos ymmärryksestänne ja kärsivällisyydestänne.
Ystävällisin terveisin
Navian - MSFT |Microsoft-yhteisön tukiasiantuntija