Hei!
Jos Windows 8 -päivitys tehdään siten, että pyritään säilyttämään kaikki mahdolliset tiedot (tähän liittyvä valinta tehdään ennen päivityksen aloittamista), niin kaikkien käyttäjätilien pitäisi päivittyä mukana normaalisti.
Ei ole mitenkään mahdollista, että päivitys koskisi vain yhtä tiliä, mutta on mahdollista, että muut tilit poistuvat päivityksen yhteydessä, mikäli kaikkia tietoja aiemmasta Windowsista ei säilytetä.
/Niko