Αν μια διάταξη πληκτρολογίου που αφαιρέσατε επιστρέφει αυτόματα, είναι πιθανό η ρύθμιση να επαναφερθεί από τις ρυθμίσεις μιας άλλης από τις συσκευές σας.
Για να αποτρέψετε την εμφάνιση αυτού του προβλήματος, κάντε τα παρακάτω:
- Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια επιλέξτε Λογαριασμοί> Συγχρονισμός των ρυθμίσεών σας.
- Εάν η ρύθμιση συγχρονισμού Προτιμήσεις γλώσσας είναι ενεργοποιημένη, μεταβείτε στην επιλογή Απενεργοποίηση. Τώρα θα πρέπει να μπορείτε να αφαιρέσετε τη γλώσσα ή το πληκτρολόγιο από τη συσκευή χωρίς αυτή να επαναφέρεται αυτόματα.
Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε ένα IME της Ανατολικής Ασίας, πρέπει να λάβετε υπόψιν ότι αυτό θα απενεργοποιήσει τον συγχρονισμό του προσωπικού λεξικού της IME. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση σε όλες τις συσκευές, να αφαιρέσετε τυχόν ανεπιθύμητες γλώσσες / πληκτρολόγια, να περιμένετε 48 ώρες και στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε εκ νέου τη ρύθμιση. 3. Για να καταργήσετε μια γλώσσα, επιστρέψτε στις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια, επιλέξτε Ώρα και Γλώσσα> Περιοχή και γλώσσα. Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε να καταργήσετε και επιλέξτε Κατάργηση. Σημειώστε ότι η αρχική γλώσσα στη λίστα δεν μπορεί να καταργηθεί χωρίς πρώτα να την μετακινήσετε πιο κάτω στη λίστα. Αν θέλετε να διατηρήσετε τη γλώσσα, αλλά να αφαιρέσετε ένα από τα πολλαπλά πληκτρολόγιά της, επιλέξτε τη γλώσσα από τη λίστα, επιλέξτε Επιλογές, επιλέξτε το πληκτρολόγιο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Κατάργηση.
Σημείωση: Να σημειωθεί ότι κάθε γλώσσα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα πληκτρολόγιο, οπότε το κουμπί Κατάργηση θα απενεργοποιηθεί για το τελικό πληκτρολόγιο της λίστας.