θέλω να διαγραφή η φωτογραφία μου από την αναζήτηση του google (είναι πάρα την θέληση μου)

Ανώνυμο
2012-02-08T00:23:30+00:00

Σύνοψη Ερωτήματος

Έχω ερωτήσεις σχετικές με την κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο

Παρέχετε την Έκδοση του Windows Live Photo Gallery που χρησιμοποιείτε

Άλλο

Επιλέξτε την έκδοση του Λειτουργικού Συστήματος των Windows

Windows XP SP3

Επιπλέον Λεπτομέρειες

όταν γράφω το όνομα μου στην μηχανή αναζήτησης "google" εμφανίζεται μια παλιά φωτογραφία ,την οποία έχω διαγράψει αρκετό χρονικό διάστημα ,μετά πατάω πάνω και με παραπέμπει στο προφίλ μου δείχνοντας μου την καινούργια μου φωτογραφία(πως μπορώ να αφαιρέσω την πρώτη φωτογραφία?)

Windows για το σπίτι | Άλλο | Μουσική, φωτογραφίες και βίντεο

Κλειδωμένη ερώτηση. Αυτή η ερώτηση μετεγκαταστάθηκε από την Κοινότητα υποστήριξης της Microsoft. Μπορείτε να ψηφίσετε για το αν είναι χρήσιμη, αλλά δεν μπορείτε να προσθέσετε σχόλια ή απαντήσεις ή να ακολουθήσετε την ερώτηση.

0 σχόλια Κανένα σχόλιο

2 απαντήσεις

Ταξινόμηση κατά: Παλαιότερα
  1. Ανώνυμο
    2012-02-09T10:35:33+00:00

    Καλημέρα sasa mpi,

    Δοκίμασε να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου. Κάνε είσοδο στο λογαριασμό σου και περιηγήσου πάνω από το Messenger στην κορυφή της σελίδας και πίεσε Προφίλ. Στη συνέχεια πίεσε Περισσότερα > Ρυθμίσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων. Στη σελίδα που θα εμφανιστεί πίεσε Για Προχωρημένους. Στην νέα σελίδα πίεσε το τριγωνικό σύμβολο δίπλα από το Βασικές Πληροφορίες και μετέφερε τον κέρσορα 'Πληροφορίες σχετικά με εμένα' στην επιλογή Φίλοι.

    Επίσης εάν η φωτογραφία βρίσκεται ακόμη στο Windows Live Skydrive σου, επιβεβαίωσε ότι τα δικαιώματα τις φωτογραφίας είναι περιορισμένα μόνο για τους φίλους σου. Κάνε είσοδο στο λογαριασμό σου. Περιηγήσου πάνω από το σύμβολο Windows Live στην κορυφή της σελίδας και πίεσε Όλες οι υπηρεσίες. Αναζήτησε την υπηρεσία Skydrive και επίλεξέ την. Αφού κάνεις είσοδο στο Windows Live Skydrive, επίλεξε τον φάκελο στον οποίο βρίσκεται η φωτογραφία και αφού ανοίξεις το φάκελο έλεγξε τα δικαιώματα και άλλαξέ τα ώστε μόνο οι φίλοι σου να μπορούν να δουν τη φωτογραφία.

    Περίμενε περίπου εάν 24ωρο και έλεγξε εάν η φωτογραφία παραμένει.

    Ευχαριστώ,

    Aikaterini A.

    Ήταν χρήσιμη αυτή η απάντηση;

    2 άτομα βρήκαν αυτή την απάντηση χρήσιμη.
    0 σχόλια Κανένα σχόλιο