Afsendelse, modtagelse og organisering af mail i Outlook.com
Hej. Jeg hedder Brian, og jeg vil prøve at hjælpe.
Når du sletter en besked, flytter den til mappen Slettede genstande og forbliver der et sted mellem 10-30 dage eller indtil du tømmer mappen. Derefter flytter beskeden til mappen "Genopret elementer slettet fra denne mappe", som du kan se øverst i mappen Slettede genstande. Beskederne bliver liggende der i yderligere 30 dage. Når de først er fjernet derfra, er de væk for altid. Microsoft laver ikke sikkerhedskopier af folks postkasser. Det er kontoindehaverens opgave.