Hej Asger,
Denne meddelelse betyder, at Outlook er forbundet til dine postkasser ved hjælp af IMAP, og at en af deres mapper er blevet slettet, men kun markeret til sletning. Hvis du vil fjerne det røde udråbstegn og teksten, skal du afslutte sletningen på serveren ved at fjerne IMAP-ændringerne.
I klassisk Outlook til Windows skal du klikke på indbakken for den berørte konto, åbne ** fanen Mappe** på båndet, vælge **Ryd **og derefter vælge Slet markerede elementer. Hvis du ser en mulighed for at slette markerede elementer i alle konti, skal du også køre den. Vent på, at synkroniseringen er fuldført, og genstart derefter Outlook.
I den nye Outlook eller en Mac skal du udføre den samme handling fra kontoens webmail i stedet. Log på postkassen i en browser, slet permanent den mappe, der tidligere blev fjernet, tøm tjenestens Deleted eller Trash området, så den er væk på serveren, og vend derefter tilbage til Outlook og lad den synkronisere.> Hvis du ikke havde til hensigt at slette mappen, skal du blot oprette en ny mappe med samme navn efter rensningen, og Outlook vil synkronisere den tilbage.
Fortæl mig, hvordan det går!