Mail om vira - fake?

Anonym
2024-09-30T15:17:21+00:00

Jeg har fået denne mail, som jeg ikke kan gennemskue om er fake.

Omvendt så er jeg ikke klar over, hvilken enhed der skulle være tale om. Jeg har jo flere.

Kan I hjælpe?

Mvh Anette

Microsoft 365 og Office | Installer, indløs, aktivér | Til hjemmet | Andet

Låst spørgsmål. Dette spørgsmål blev migreret fra Microsoft Support-community'et. Du kan stemme om, hvorvidt det er nyttigt, men du kan ikke tilføje kommentarer eller svar eller følge spørgsmålet.

0 kommentarer Ingen kommentarer

1 svar

Sortér efter: Meget nyttig
  1. Anonym
    2024-10-01T03:38:52+00:00

    Dette svar er blevet oversat automatisk. Som et resultat heraf, kan der være grammatiske fejl eller underlige vendinger.

    Hej Anette,

    Tak fordi du har indledt et spørgsmål i fællesskabet, og jeg sætter pris på dit fokus på sikkerhed.

    En måde at finde ud af, om en mail er fra Microsoft Support, er at kontrollere afsenderens mailadresse. Microsoft Support bruger følgende domæner til at sende mails:

    I en e-mail skal du holde musen over eller klikke på afsenderens avatar for at se den rigtige e-mailadresse.

    • microsoft.com
    • microsoftsupport.com
    • mail.support.microsoft.com
    • Hvis e-mailen sendes fra et andet domæne, kan det være en phishing-svindel. En mail fra ******@outlook.com eller ******@microsoft.net er f.eks. ikke fra Microsoft Support.

    Se Sådan finder du ud af, om en mail fra Microsoft Support er ægte – Azure | Microsoft Learn

    Fra e-mailadressen ser det ud til, at dette ser ud til at være en officiel e-mail fra Microsoft (@microsoft.com).

    Men for en sikkerheds skyld foreslår jeg, at du kontakter Microsofts svindelafdeling([email protected]) for yderligere bekræftelse.

    Jeg håber, at dette er nyttigt, og du er velkommen til at stille spørgsmål.

    Med venlig hilsen

    Ian - MSFT | Microsoft Community Support Specialist

    Var dette svar nyttigt?

    0 kommentarer Ingen kommentarer