Rette navn på et team

Anonym
2021-01-12T18:58:22+00:00

Hej 

Jeg har et team, hvor jeg har slette nogle der ikke er i teamet mere, men deres navne bliver ved med at kunne ses, lige under overskriften, hvordan får jeg det slettet?

Microsoft Teams | Microsoft Teams til virksomheder | Andet

Låst spørgsmål. Dette spørgsmål blev migreret fra Microsoft Support-community'et. Du kan stemme om, hvorvidt det er nyttigt, men du kan ikke tilføje kommentarer eller svar eller følge spørgsmålet.

0 kommentarer Ingen kommentarer

3 svar

Sortér efter: Meget nyttig
  1. Anonym
    2021-01-14T05:41:32+00:00

    Vi bruger en oversættelsestjeneste til at hjælpe vores brugere. Undskyld grammatiske fejl.

    Hej

    Jeg hedder Daniel. Jeg er en uafhængig rådgiver.

    Kan du følge disse trin nedenfor for at nulstille MS Teams app:

    • Luk [kode]Microsoft Teams[/code] (Tjek om den vises på værktøjslinjen i Windows og lukker den).
    • Kopier og indsæt følgende sti Windows Stifinder:

    [kode]%appdata%\Microsoft\Teams [/kode]

    • Slet alt indhold i den > start [kode]Microsoft Teams[/code]
    • Log ind

    Men hvis problemerne stadig fortsætter, kan du kontakte din administrator for at "tvinge slette" medlemmer fra teamet.

    Bed din administrator om at følge disse trin:

    Nogle gange kan det tage op til 10 minutter at slette brugere fra listen.

    Venlig hilsen

    Var dette svar nyttigt?

    0 kommentarer Ingen kommentarer
  2. Anonym
    2021-01-13T05:36:21+00:00

    Det er de navne der står under, Team 2 3 af dem er ikke med mere, og de er væk på listen over medlemmer.

    Var dette svar nyttigt?

    0 kommentarer Ingen kommentarer
  3. Anonym
    2021-01-12T19:37:57+00:00

    Vi bruger en oversættelsestjeneste til at hjælpe vores brugere. Undskyld grammatiske fejl.

    Hej Jens

    Tak for at deltage i Microsoft Community, jeg skypper G. Jeg er en uafhængig rådgiver, lad mig hjælpe dig med dette

    Kan du uploade et skærmbillede, hvor du stadig kan se dem?

    Typisk, disse brugere efter er blevet fjernet, vil de vise som Ukendt efter 24-48 timer.

    Var dette svar nyttigt?

    0 kommentarer Ingen kommentarer