Vi bruger en oversættelsestjeneste til at hjælpe vores brugere. Tilgiv venligst grammatiske fejl.
Hej, jeg er Van. Jeg vil med glæde hjælpe dig i dag.
Teknisk set, hvis du vælger standardindstillingen, vil den normalt kun fjerne dataene på Windows-hoveddrevet (C-drev). Hvis du også har brug for at slette filer på det andet drev, skal du højreklikke på det pågældende drev og derefter klikke på format. Dette sletter alt og gør det lige så godt som et nyt drev.
Med venlig hilsen
Varevogn