Hi,
I already have my own account on the PC - is it also the one I use as administrator.
So I am not sure what I will gain from your suggestion.
Slet arbejdskonti som bruger app - kan ikke slettes
En tidligere arbejdskonto står som brugere af app, og blokerer for brug af Windows Hello. Hvordan slettes denne arbejdskonto, som står under "Konti der bruger apps". Denne gamle konto står ikke andre steder.
Windows til hjemmet | Windows 11 | Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger
Låst spørgsmål. Dette spørgsmål blev migreret fra Microsoft Support-community'et. Du kan stemme om, hvorvidt det er nyttigt, men du kan ikke tilføje kommentarer eller svar eller følge spørgsmålet.
21 svar
Sortér efter: Nyeste
-
Anonym
2023-03-13T11:16:11+00:00 -
DaveM121 936.3K Omdømmepoint Uafhængig rådgiver2023-03-13T10:51:29+00:00 Vi bruger en oversættelsestjeneste til at hjælpe vores brugere. Undskyld grammatiske fejl.
Hej Sanni
Hvis der ikke er nogen steder, du kan fjerne den konto i indstillingsappen, skal den være linket i registreringsdatabasen et eller andet sted, og den bedste mulighed ville være at oprette en ny brugerkonto på din pc og flytte din personlige fata til den konto.
-
Anonym
2023-03-13T10:45:44+00:00 Hej,
Lige nu virker Windows Hello ikke (og forhindrer mig i at ændre pinkode). Når jeg forsøger at aktivere Windows Hello, så kommer denne organisations e-mail op, som den jeg skal bruge - og det kan jeg så ikke.
-
DaveM121 936.3K Omdømmepoint Uafhængig rådgiver2023-03-12T20:02:52+00:00 Vi bruger en oversættelsestjeneste til at hjælpe vores brugere. Undskyld grammatiske fejl.
Hej Sanni
Beklager, jeg var offline, jeg testede dette på mit system, og jeg havde mulighed for at fjerne kontoen i afsnittet 'konti, der bruges af anden app'.
Ser du nogen fejl på et hvilket som helst sted i din appen Indstillinger, hvilket indikerer, at en 'Organisation' forhindrer dig i at ændre indstillinger?
-
Anonym
2023-03-12T13:18:19+00:00 Kontoen står kun under ""konti der bruges af andre apps". Der er ikke mulighed for at afbryde eller fjerne. Denne funktion findes kun under min egen nuværende konto.