Hej
Det kan godt være det er som en sikkerhed i Drev D, så man ikke kommer til at fjerne ting fra ens lager/backup.
Men drev D er jo også en aktiv del af computeren og hvis en fil eller mappe blive lagt ud på skrivebord, fra drev D
så bliver den liggende på skrivebordet som kopi, selvom man har flyttet den.
Jeg syntes bare det er unødvendigt med den "sikkerhed" da jeg og sikkert alle har fint styr på hvad de tager ud
af filer og mapper og mente bare om der ikke var den mulighed for at fravælge den "service" i systemet ?
Venlig hilsen
Carsten Rind